Rolf & Daga Wallgren

Rolf och Daga WallgrenTorsdag 26.10 kl. 19.00

Från andra sidan älven. Ytterby närmare bestämt – kommer Daga och Rolf Wallgren även kallad Guddehjälmarna förr, i dag, en del av gruppen med rötterna i dansmusiken. Men som idag mestadels spelar underhållningsmusik för sittande publik. Bandet startades för drygt 10 år sedan på initiativ av bland andra eldsjälen i Ytterby Hembygdsförening, Sven Haraldsson.

Namnet Guddehjälmarna kommer från hembygdsgården ”Guddehjälm” i Ytterby, som först var gruppens replokal och som sedan fick bestå med namnet. Lite förenklat kan man säga att repertoaren innehåller ”Allt från Dan Andersson till Dansband”.

Flertalet spelningar görs för hembygdsföreningar, PRO- och SPF-sammanslutningar och liknande men det förekommer också logdanser, visaftnar, musik-quiz m.m. i området kring Göteborg, Bohuslän och Dalsland

Man utlovar en avvägd musikalisk blandning samt kanske en och annan historia.

En riktig nostalgikväll med väldigt bra musik!
Entré 130 kr inkl. kaffe och dopp
Insläpp från 18.30
Varmt Välkomna!
Biljetter: Tel: 0303-749910