Frendbergs & David Carbe på Teatervinden, Repslagarmuseet.

Torsdag 24.5 på Teatervinden, Repslagarmuseet i Älvängen.
kl.19.00
Musik-Kafé

Lars-Erik & Johan Frendberg
Gästartist: David Carbe.

Frendberg på musik-kaféDenna kväll blir lite extra fart genom att far o son Frendberg, tillsammans med David Carbe intar scenen på Teatervinden uppe på Repslagarmuseet i Älvängen. Frendbergs kapacitet är väl känd både av publiken så väl på platsen Repslagarmuseet i Älvängen, då de huserat där många gånger.

Denna gång förstärks de av Pianisten som det slår gnistor om, David Carbe.

David Carbe började spela piano samma år han skulle fylla 16. Efter att ha blivit inspirerad av en lärare i skolan gick han hem, satte sig vid pianot och började kolla in några ackord. Sedan dess har han varit fast i musikens och pianospelandets värld.

David sökte in till musikprogrammet på Mimers Hus Gymnasium i Kungälv. Där utbildade han sig och tog pianolektioner under tre års tid. Hos en inspirerande lärare i Borås lärde han sig också mycket, även om intensivt självstuderande huvudsakligen har präglat Davids pianoutveckling.

Efter att ha spelat piano i cirka ett år väcktes intresset för boogie woogie och rock’n roll. Robert Wells blev en stor inspirationskälla och genom YouTube likaså pianolegenden Charlie Norman. Mot denna bakgrund var det självklart extra roligt att David fick möjlighet att spela fyrhändigt med Robert Wells under ett flertal konserter från 2011 och framåt.

Efter gymnasiet började David framträda för företag, föreningar, på konserter, fester etc. Företaget ”Carbe Musik” startades med målet att skapa så bra musikupplevelser som möjligt och sedan dess har David varit mycket aktiv i musikbranschen, dels som soloartist och dels som ackompanjatör för diverse andra artister. Ett flertal konserter med David Carbe & band har arrangerats i olika kommuner i Västsverige och ”Carbe med gäster” är ett återkommande slutsålt konsertkoncept i Kungälv.

Sommaren 2016 blev David speciellt inbjuden av Robert Wells att gästa Rhapsody in Rock tillsammans med bl.a Michael Bolton, LaGaylia Frazier, Wiktoria Johansson, Johan Boding, Maria Wells och Rhapsody Orchestra. Totalt blev det fem konserter på vackra slott runt om i landet. Medverkat också i Bingolotto vid flera tillfällen.

Den här kvällen lovar fart o fläkt i musikens värld.

Entré 130:- inkl Kaffe och dopp
Insläpp från kl.18.30
Biljetter 0303-74 99 10
Välkommen!