Musik-kafé med Alf Ivarsson & Jan Albertsson

Musikanterna Alf Ivarsson och Jan Albertsson

Alf Ivarsson och Jan Albertsson

Torsdagen den 18 oktober
kl. 19.00 Musik-kafé på  Repslagarmuseet.

Den 18 oktober gästas vi av duon ”Alf Ivarsson och Jan Albertsson” från Kungälv. det är deras fjärde besök på Repslagarmuseet tillsammans, men långt ifrån första besöket på Ale-sidan. De har spelat till dans och fest i massor av år och under 70- och 80-talet utgjorde de 2/3 av gammeldansorkestern KLÖVER TRE. Spelat ibland också ihop med ”Guddehjälmarna, som kommer från Ytterby, i PRO sammanhang, Prästalund, runt i Bohuslän och Dalsland m.m.

Paret är nog känt på denna sida älven som parhästarna Alf o Jan i samband med Lennart Thorstenssons skratta och sjung på b.la. Starrkärrs bygdegård.
Alf och Jan är kända både för sin glädjande humor och historier, spelar och sjunger visor med både känt eller okänt innehåll, ofta med inslag av visor som skrivits av Alf. Och som alltid med glimten i ögat och med skrattanfall som följd, men också med allvar i tonen.
En kväll med dessa musikanter ger garanterat en helkväll med mycket humor och lättsamhet i en skön stämning. Skrattmusklerna kommer denna kväll få sin dos av gymnastik.

Välkommen till en musikalisk kväll på Repslagarmuseet.
Vi börjar kl.19.00 Insläpp från kl. 18.30

Entré 140:-
Kaffe med dopp ingår i Entréavgiften
Förhandsbokning  (rekommenderas) Tel: 070-720 98 28
Tel: 0303-74 99 10