Dag & Rolf Wallgren på Musik-kafé

Januari 24 kl. 19.00
Musik-kafé på Repslagarmuseet i Älvängen

Daga & Rolf WallgrenDaga och Rolf Wallgren är från andra sidan älven, närmare bestämt från Ytterby. Paret är välbekanta i från namnet “Guddehjälmarna” i folkmun, med rötter från dansmusiken. Men idag spelar mestadels underhållnings musik för sittande publik. Paret startade för drygt tio år sedan och förekommer ibland i olika konstellationer tillsammans med andra musiker. Deras repertoar innehåller “allt från Dan Andersson till dansband”. Och på deras sätt!!

Paret har besökt Musik-kaféet på Repslagarmuseet tidigare några gånger och publiken har alltid gett ett bra gensvar. Med nytt material i påsen kommer även denna gång bli en succe, och gissa om det blir svårt att inte hänga med i sångerna. För ofta lär publiken känna igen låtarna, om jag känner paret rätt. Så räkna med lite allsång också.

Idag spelar de ofta på olika föreningar tillställningar, hembygdsföreningar,pro och spf-sammanslutningar, logdanser, visaftnar, musikquiz m.m. Ofta runt Göteborg, Bohuslän och uppe i Dalsland trakten. För att inte tala om Kungälvs trakten.

Denna kväll börjar vi kl. 19.00
Insläpp sker från kl.18.30
Entré: 140:- inkl kaffe och dopp.
Förboka gärna, Tel: 070-720 98 28
el. 0303-74 99 10.
Varmt Välkomna!